Intre timp, primaria ne mai pregateste un concert “gratuit”…

In urma unei postari, oameni de suflet de la Fundatia Transilvana Alpha, reprezentati de Gianina Serban, au oferit inca o data ajutor unui OM aflat la nevoie. Nu este nevoie sa mai amintim de miile de cazuri in care au intervenit cei de la cea mai veche fundatie din Mures, dar este imperios necesar sa va reamintim ca autoritatile locale i-au lasat fara finantare (vezi AICI, AICI), considerand probabil ca banii din taxele noastre sunt mai necesari pentru organizarea de chefuri!

“Azi l-am gasit pe dl. Emil Vasile Mereut dormind pe jos, pe beton, in zona Garii. Slabit, obosit, cu hainele murdare…
I-am spus ca suntem de la Fundatia Transilvana Alpha si ca dorim sa-l ajutam. A acceptat imediat. L-am dus la fundatie, a facut un dus, i-am oferit un rand de haine (pe celelalte le-a aruncat), i-am oferit si o masa calda. Pe maine l-am programat la frizer, iar in zilele urmatoare ii vom face o programare la medic pentru un consult general.
Omul nu are niciun venit, nu are nici macar buletin, doarme sub cerul liber si nu are pe nimeni care sa il ajute. Un om lucid, politicos si, in ciuda situatiei dramatice in care se afla, chiar cu simtul umorului…..
Postarea de ieri a lui Marius Poptamas, a carui protagonist a fost dl. Emil Mereut, a avut peste 600 de like-uri. Daca fiecare dintre cei care au dat like i-ar oferi o masa/zi, acesta ar avea ce sa manance doi ani de acum incolo. Daca doriti sa ajutati in acest fel, organizatia noastra se va preocupa ca dl. Emil sa serveasca zilnic o masa calda.
Bineinteles, poate fi ajutat in multe alte moduri…dupa posibilitatile si sufletul fiecaruia ❤️😊”  scrie Gianina Serban de la Fundatia Transilvana Alpha.

Totul a pornit de la postarea unui targumuresean sufletist…

MS / Gianina Serban