Intr-o singura zi…

  • Pe DJ 153A, la km 1+200 m, în afara localităţii Ernei, un bărbat, de 65 de ani, în timp ce conducea un motociclu, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă, după care s-a răsturnat. Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a conducătorului motociclului.
  • Pe strada Barajului din municipiul Tîrgu Mureş, o femeie, de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un motociclu condus de un tânăr de 18 ani. În urma testării cu etilotestul, tânărului i-a rezultat o valoare de 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat, accidentul soldându-se cu rănirea gravă a conducătorului motociclului şi rănirea uşoară a unui însoţitor pe motociclu, de 19 ani.
  • Pe Bulevardul 22 Decembrie 1989 din municipiul Tîrgu Mureş , un tânăr, de 17 de ani, în timp ce conducea un motociclu, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus în aceeaşi direcţie, de un bărbat de 39 de ani.  În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a tânărului.
  • Pe raza localităţii Ibăneşti, un tânăr, de 20 de ani, în timp ce conducea un motociclu, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma testării cu etilotestul, tânărului i-a rezultat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind întocmit dosar penal.  Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a conducătorului motociclului.

Tragem un semnal de alarma prin publicarea cazurilor de accidente rutiere, petrecute pe raza judetului Mures; astfel speram sa devina o lectie pozitiva pentru altii!  – MS

IPJ Mures / Foto: Karoly Kormoczi – ‎INFO TRAFIC jud. MURES