Este nevoie de mult calm si atentie sporita…

Traficul în zonă este aproape blocat, iar cozile de mașini se întind pe 5 km. Patricipanții la trafic au nevoie de răbdare pentru că timpii de așteptare sunt foarte mari.

Reprezentanții Centrului Infotrafic al Poliției Române spun că se lucrează în zonă, iar situația s-ar putea prelungi până la toamnă.

“Pe Drumul Național 1 sau European 60 pe podul din localitatea Sânpaul, din județul Mureș, se circulă în prezent foarte greu, în condiții de aglomerație, pe ambele sensuri de mers.  Cauza acestor împrejurări sunt lucrările de reparații care se execută asupra carosabilului. În zona sunt foarte multe gropi, iar  circulația se desfășoară alternativ de pe o bandă pe cealaltă. Aceste lucrări vor avea loc pe toată perioada verii iar în anotimpul toamnei atât cât vremea va permite. În prezent sau format coloane lungi de autoturisme de aproximativ 5 km, așa că sfătuim conducătorii auto să își păstreze calmul la volan, să circule cu atenție pentru a nu fi implicați în producerea de accidente rutiere și să respecte indicațiile semnalizărilor rutiere montate la fața locului sau ale polițiștilor rutieri prezenți pentru fluidizare.”, inspector principal de Poliție, Delia State.

O varianta alternativa…

Sursa: Centru Infotrafic/RTM / Foto: Kádár Zoltán – ‎INFO TRAFIC jud. MURES