ATENTIE! Nu mai exista contract de asociere valabil. Siletina circula ilegal? Procurorii DNA, din nou la primarie…

Inainte sa va lasam sa vizionati “autobuzele electrice” de la Siletina, probabil asta e unul din cele 80 promise de conducatorii primariei Tirgu Mures cu girul PSD+PNL+UDMR in CL Tirgu Mures, va aducem cateva vesti noi, pline de speranta, privind transportul local.

O prima informatie se refera la o decizie a Prefecturii Mures care a declarat ilegal contractul de asociere dintre Siletina si primarie, mai exact dintre Florea si Maior, contract care oricum expira in 30 iunie.

Oare cum de mai avem Siletina pe traseu daca nu mai exista contract valabil?

Probabil asta au dorit sa afle si procurorii DNA care au descins din nou la primaria Tirgu Mures si care, conform unei informatii pe surse, chiar asta au si verificat.

O alta informatie este ca cei de la UDMR au pus-o pe Kozma Monica sefa la consiliul de administatie al Transport Local, acesta neavand o “afectiune” pentru “echipa Maior”. Da, ne agatam si de aceasta mica oportunitate in speranta ca aceasta asociere nociva va dispărea si practic, nu doar in acte, deoarece este singura posibilitate de a avea un transport in comun civilizat.

Pana atunci, iata inca un autobuz care circula prin oras in 2018, pus la dispozitie de ecologistii din executivul primariei:

MS / Video: Adrian Muresan