Oameni din toata țara duși cu sute de autocare şi garnituri de tren. Cine suportă cheltuielile…

Organizaţiile PSD din ţară au mobilizat pentru mitingul de azi de la sute la câteva mii de oameni, care se vor deplasa spre Capitală cu sute de maşini personale, autocare, microbuze şi chiar garnituri de tren închiriate, conform declaraţiilor.

Potrivit liderilor judeţeni, cheltuielile sunt suportate de fiecare organizaţie în parte, cu excepţia celor fără resurse financiare, caz în care s-a apelat la cea judeţeană, relatează Agerpres. De asemenea, se asigură pentru manifestaţie şi bannere cu texte recomandate de organizaţia centrală şi, după caz, stabilite de cea judeţeană.

Din Mures, cam o persoana/localitate 😉

Secretarul executiv al PSD Mureş, Dragoş Bardoşi, a declarat vineri că pentru mitingul PSD, programat în Bucureşti, din judeţ vor pleca 950 de persoane, toate îmbrăcate în alb. “Vor pleca de aici 950 de persoane din tot judeţul, 15 autocare, 5 microbuze, iar restul cu maşini personale.”

Update: Imagini cu PSDistii mureseni la plecare. Pare ca sunt 95, nu 950 😉 Nu lipseste nici viceprimarul Papuc…..

Foto: PSD Mures


Potrivit estimărilor, cei mai mulţi că vor veni din judeţul Dâmboviţa – 12.000 de oameni, iar din judeţele Olt şi Giurgiu sunt aşteptate aproximativ 10.000 de persoane.

Sursa: protv.ro / Foto: colaj captura video