O alta minciuna de la pesedistii mureseni…

In 9 ianuarie 2018, un comunicat al Spitalului Clinic Judetean Mures, ne anunta ca pacientii mureseni vor beneficia “pana cel tarziu in martie” de un aparat RMN. Binenteles ca nici pana azi spitalul NU are in dotare acesta aparat.

Ne-am convins de faptul ca Ovidiu Girbovan, managerul SCJUM la acea data, este un mare mincinos (vezi linkuri la final); ne-am convins ca PSD-ul face promisiuni pe care nu le respecta (nu avem loc pentru cate exemple am putea da); ne-am convins ca alianta UDMR+PSD+PNL de la nivelul conducerii muresene, in cazul de fata CJ Mures, este una cu multe promisiuni, dar mai putine realizari (vezi spitalele, aeroportul, infrastructura, scolile etc).

Insa, noi am sperat ca distinsul reprezentant in Parlament al muresenilor, Buicu Corneliu Florin – Deputat Mureș la Parlamentul Romaniei Camera Deputatilor Pagina Oficiala + Președinte la Comisia pentru Sănătate și Familie din Camera Deputaților + Conferențiar universitar la University of Medicine and Pharmacy of Târgu Mureş –, nu se va lauda prin declaratii si postari cu ceva care nu va fi realizat la termenul stabilit.

Oare ce ne poate spune acum distinsul deputat la cateva luni de la cel mai pesimist termen avansat de ei? Suntem in iunie si aparatul ia-l de unde nu-i!

In postarea PSD Mures de la acea vreme, distribuita si de distinsul deputat Buicu, apareau tantosi directorul Girbovan, un prim ministru vremelnic si vicepresedintele CJ Mures Alexandru Cîmpeanu. Bravo ma baieti…

Comunicatul SCJUM din 9 ianuarie 2018 suna cam asa:

“Guvernul României a semnat astăzi, la București, achiziția a 24 de aparate de rezonanță magnetică nucleară, a 12 computere tomograf și a mai multor echipamente de imagistică și sisteme de arhivare a imaginilor medicale (PACS) care vor ajunge în spitalele județene din toată țara. Printre centrele la care va fi alocat un aparat RMN este și cel de la Târgu-Mureș.

Primele șapte aparate vor fi livrate peste șase săptămâni, urmând ca până în martie inclusiv să fie livrate și celelalte aparate. La Târgu-Mureș se va deplasa o echipă de experți, care va evalua spațiul de instalare și vor stabili detaliile tehnice. Aparatul va fi amplasat în Laboratorul de radiologie și imagistică medical, de pe strada Gheorghe Marinescu nr. 1.”

Cu toate acestea, noi speram in continuare ca aparatul, atat de necesar bolnavilor mureseni, va ajunge intr-un final la Tirgu Mures, chiar daca cu multe luni intarziere fata de promisiunea lor.

La final, va prezentam si de ce l-am catalogat mincinos, pe managerul mincinos Ovidiu Girbovan, care chiar daca nu mai este managerul SCJUM, tot a ramas pe functie de conducere, mentinut de CJ Mures pe postul de director medical in cadrul aceluiasi spital!

MS / Foto cop: colaj