În data de 1 iunie Centrul Comercial Auchan Târgu Mureș a pregătit un program plin de activităţi creative și distractive dedicate întregii familii, pentru a sărbători împreună bucuria copilăriei ! 

Părinţii își doresc tot mai mult să le ofere copiilor experienţe cât mai diverse, care servesc drept catalizatori pentru o dezvoltare cognitivă armonioasă. Astfel, Centrul comercial Auchan Târgu Mureș organizează o serie de evenimente care se concentrează pe activităţi creative și spectacole urbane, dedicate timpului de calitate petrecut în familie!

În data de 1 iunie, între orele 10:00 – 13:30, în centrul comercial vor avea loc evenimente speciale alături de comunitatea locală : școli, grădiniţe, cluburi de dans și cluburi sportive Copiilor Baia Mare vor susţine spectacole de dans modern și street dance precum și demonstraţii de fotbal, taicuando și cântece la flaut. Centrul comercial le pune la dispoziţie spaţiul, atmosfera, dar mai ales, buna dispoziţie şi cheful de joacă, într-o doză extinsă pentru întreaga familie.

Pentru familiile iubitoare de tehnologie, am creat un joc online, care constă în rezolvarea unui puzzle. Toţi cei care vor rezolva acest joc vor intra automat într-o tombolă online cu premii săptămânale, ce vor putea fi ridicate din pe 1 iunie din magazinele centrelor comerciale. Centrul comercial va oferi oferi ca premiu 1 voucher în valoare de 200 de lei. Prima extragere va avea loc pe 1 iunie urmată de o a doua extragere în data de 11 iunie. 

Copilăria este lumea miracolului, a magiei și a descoperirilor, nu uitați să rămâneţi copii!