Update: „Un bărbat de 37 de ani, din localitatea Luduș, județul Mureș, în timp ce conducea o motocicletă pe direcția Cluj-Napoca – Oradea, s-a angajat în efectuarea manevrei de depășire a unei coloane de autovehicule în zona de interzicere a depășirii prin marcaj longitudinal continuu și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 60 de ani, din localitatea Aleșd, județul Bihor, care s-a încadrat în efectuarea unui viraj înspre stânga, intenționând să pătrundă pe o stradă secundară din localitatea Urvind fără a se asigura corespunzător”, transmite comisar IPJ Bihor, Alina Dinu.


Un accident rutier a avut loc, azi în jurul orei 10:30, pe drumul national DN 1 pe raza localității Urvind. În accident a fost implicată o motocicletă inmatriculata in judetul Mures si un autoturism.

“Un motociclist ce se deplasa pe directia Cluj – Oradea, in timpul unei depasiri pe linia continua, a intrat in coliziune cu un autoturism care semnaliza sa intre pe un drum secundar. In urma impactului motocicleta a lovit autoturismul din spate proiectat masina cativa metri intrun sant. In momentul impactului pe motocicleta se afla si sotia acestuia, aceasta a scapat cu rani usoare, in schimb motociclistul a zburat prin aer in momentul impactului suferind rani grave”, Gheorghe Ilca – Info trafic Cluj.

“Motociclistul a decedat, avea leziuni incompatibile cu viaţa. Pasagera de pe motocicletă avea, la rândul ei, traumatisme multiple, însă este stabilă şi în drum spre spital. Şi cei doi ocupanţi au fost răniţi, aveau escoriaţii, leziuni, dar uşoare. Au refuzat să fie transportaţi la spital pentru îngrijiri”, a declarat şeful UPU Bihor.

Polițiștii rutieri sunt la fața locului și efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și circumstanțelor în care s-a produs accidentul rutier.

Revenim cu amanunte.


Atentie, imagini cu puternic impact emotional…

Foto-Video: alesdonline.ro / info trafic Cluj