“Conducerea” primariei Tirgu Mures, cu sprijinul PSD+PNL+UDMR, nu conteneste sa ne uimeasca cu tupeul…

Dupa ce au “investit” in ASA2013 multe milioane de euro din banii targumuresenilor, pentru a avea “antrenorul” Maior Claudiu o jucarie, iata ca acum au gasit o noua “metoda legala” de a lua alte milioane din banii nostri pentru “noua asociatie sportiva de stat – Clubul Sportiv Municipal”, care in fapt reprezinta acelasi lucru, doar cu alt nume. De exemplu, asa cum se poate vedea in fotocopiile de la finalul materialului, vor sa-i dea iar la ala de arunca cu sare de masa pe terenul inghetat cateva milioane, iar celorlalte zeci de cluburi private – care nici nu apar in proiectele lor de finantare din bani publici -, ceva maruntis.

Doar pentru salariile si masinile celor care vor “conduce” “noul club de stat” vor peste 200.000 de euro…

Ne mai miram ca nu avem autobuze noi, scoli dotate, infrastructura decenta, parcari etc? Pai ei vor pentru “noul club de stat” o varianta de buget de peste 6 milioane de euro, din care vreo 3 milioane acum. Ba mai mult, le trebuie pentru salariile si masinile celor care vor “conduce” “noul club de stat” peste 200.000 de euro!

Daca doriti ca aceste milioane sa mearga catre scoli, infrastructura, autobuze etc, va puteti exprima dorinta catre alesii locali folosint acest formular: https://www.amper.org.ro/cltgm/

MS / Foto cop: colaj