Cum ati anuntat muresenii in cauza? Functionara: Vad ei ca nu le ajunge acasa si vin singuri sa intrebe…

În perioada 8-15 mai 2018 din cauza unei defecțiuni tehnice apărute la sistemul informatic aparținând Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelori, nu au putut fi editate permise de conducere.

Mureșenii care au depus cerere de preschimbare a permisului de conducere sau care au promovat examenul pentru obținerea permisului de conducere în perioada mai sus amintită, că permisele de conducere, nu vor fi transmise titularilor prin poștă la domiciliul acestora folosind serviciul de curierat al Poștei Române, ci sunt rugați să se prezinte la sediul serviciului din municipiul Tirgu Mureș, cu o zi înainte de expirarea înscrisului doveditor/ înlocuitor al dreptului de circulație, având asupra lor cartea de identitate/buletinul de identitate, pentru ridicarea permisului de conducere.

Din pacate, indiferenta celor responsabili de pe la noi, a lasat aceasta “mica” eroare sa se rezolve de la sine, fara sa anunte in niciun fel de conunicat. Iata ce spune Kadar Zoltan, un targumuresean care s-a confruntat cu aceasta problema:

“Cei care au predat la preschimbare permisul de conducere intre 8-15 mai, sa nu astepte sa-l aduca acasa posta. Din cauza unei erori al sistemului, acestea se pot prelua la sediul Evidenta populatiei (politie). Am aflat din intamplare, cu ocazia unei alte probleme pe care o aveam de rezolvat acolo.

La intrebarea mea, cum ati informat pe cei care sunt in aceasta situatie, doamna de la informatii mi-a raspuns zambind: – oricum o sa afle, cand vad ca nu aduce posta permisul, si atunci vor veni sa se intereseze…
Poftim?! Nico macar un comunicat de presa nu au reusit sa scoata…  (nici nu s-au gandit… las’ ca-i bine si asa… prostii oricum o sa vina, ca ii expira dovada de 15 zile)

Azok, akik május 8-15 között Marosvásárhelyen adták be cserére a jogosítványukat NE várják otthon postán, mert nem küldik őket haza, a rendszer hibája miatt. Személyesen kell elmenni érte a lakosság nyilvántartó hivatalba (Kossuth utca).
Teljesen véletlenül hallottam, mikor egy másik ügyben voltam ott.
Arra a kérdésre,  hogy ezt milyen módon közlik az érintettekkel,  az információs hölgy mosolyogva mondta: – úgy is észreveszik,  hogy nem hozza a posta…. 
Tessék kérem közszolgáltatás.  Az adókból még egy sajtóközleményre sem futotta. ( á, meg sem gondolták)”

MS / Foto: colaj