Alte 138 de parcele (terenuri + imobile + investitii) vor fi expropriate pentru Centura Tirgu Mures (Corunca – Ernei).

Ministerul Transporturilor a publicat proiectul de HG “privind declanșarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul suplimentar, care fac parte din coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes național “Varianta ocolitoare a orașului Târgu Mureș, pe DN 13 și DN 15″”.

Pentru continuarea construcției aferente realizării lucrării de utilitate publică “Varianta ocolitoare a orașului Târgu Mureș, pe DN 13 și DN 15”, este necesară dobândirea prin expropriere a unei suprafețe suplimentare de teren de 43.553 mp, reprezentând 138 de imobile (terenuri și investiții situate pe acestea) proprietate privată. (lista in articol atasat).

Aceste demersuri confirma intr-un fel ca MT incepe sa relanseze proiectul reziliat.

Gasiti AICI – Proiectul de Hotarare a Guvernului privind declanșarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul suplimentar, care fac parte din coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes național “Varianta ocolitoare a orașului Târgu Mureș, pe DN 13 și DN 15”

Sursa: Marton Kodok