STOP! E prea mult… demult este prea mult! Soseaua nu va apartine! Va rugam distribuiti campania…

Numele muresenilor decedati – AICI. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!

Sustinem aceasta campanie de constientizare si transmitem mesajul către toţi şoferii de mijloace de transport în comun, si nu numai, după accidentul grav petrecut în Ungaria, în urma căruia 9 mureseni au murit.

“O şosea din Ungaria… un şofer în live pe Facebook… 9 persoane decedate… mai mulţi copii orfani! STOP! E prea mult… demult este prea mult! Dragi prieteni, dacă vă aflaţi într-un mijloc de transport în comun şi vedeţi că şoferul foloseşte telefonul mobil, nefiind atent la drum şi punându-vă în pericol viaţa, luaţi atitudine! Şi dacă nu înţelege, sunaţi la 112… până la urmă este vorba de viaţa dumneavoastră!”, se arată în mesajul postat miercuri pe pagina oficială de Facebook a MAI.

Finalul mesajului este îndreptat către toţi cei care efectuează activităţi de transport în comun, indiferent de natura lor, interne sau internaţionale.

“Pentru voi cei care conduceţi mijloace de transport în comun (autocare, microbuze, taxiuri etc), înţelegeţi că aveţi în responsabilitate şi viaţa noastră… dacă la a voastră nu ţineţi! Şi nu uitaţi: nu sunteţi singurii participanţi la trafic, iar şoselele nu vă aparţin! Teribilismul vostru poate face ca această imagine să fie ultima amintire a familiei despre voi! ÎNŢELEGEŢI ODATĂ PENTRU TOTDEAUNA!”, se mai arată în mesaj.

Nouă români au murit, marţi seara, în urma coliziunii între un microbuz înmatriculat în judeţul Mureş şi un camion, în zona Cegledbercel, Ungaria. Românii se întorceau din Slovenia, unde munceau în agricultură. Cel puţin 13 copii au rămas orfani în urma accidentului din Ungaria, la unsprezece dintre ei murindu-le amândoi părinţii.

Sursa: mediafax.ro