După patru luni de intensitate maximă, iată că fenomenul Exatlon România a ajuns la final. Marea finală va avea loc miercuri, 23 mai, în direct la Kanal D. În acest moment, în competiție au rămas Războinicii Alexandru Nedelcu, Ionuț Sugacevschi, Ștefan Floroaica, Roxana Moise și Faimoșii Cătălin Cazacu, Vladimir Drăghia, Larisa Vasile și Valentin Chiș.

Avand in vedere ca showl TV, care a cucerit si interesul telespectatorilor mureseni,  se apropie de final, echipa SEO Digital Metrics, cu ajutorul mai multor instrumente de verificare si masurare a datelor provenite din mediul online (in special din Google) a realizat o estimare care sa raspunda la intrebarea “Cine va castiga Exatlon Romania?”.

„Exatlon” a devenit un adevărat fenomen în România, aducând în discuție ideea de fair-play, de libertate a alegerii, de valori morale. În timpul șederii în Republica Dominicană, concurenții au trecut prin încercări importante, aratându-se publicului fără ascunzișuri, fie că a fost vorba de slăbiciuni, greșeli inerente sau momente când au dat dovadă de echilibru, înțelepciune.

De asemenea, unul dintre marile merite ale „Exatlon” este acela ca a reînviat în rândul publicului larg dorința de joc, de sport, fie că este vorba de tineri, copii, maturi sau vârstnici.

Despre emisiune…

20 de concurenti, dintre care 10 vedete, au intrat intr-o confruntare unica, in care isi vor pune la bataie toate abilitatile fizice si psihice pentru a-si infrange adversarii, dar, mai presus de toate, pentru a-si depasi limitele. EXATLON a inregistrat un succes rasunator in tari precum Mexic si Brazilia, iar acum a venit randul romanilor sa vada competitia cea mai dura si plina de provocari difuzata pana acum pe micul ecran.

Filmarile au loc in Republica Dominicana, unde concurentii trec printr-o serie de probe de foc, menite sa le testeze pregatirea fizica, viteza de reactie, curajul si puterea psihica. Acestia vor fi nevoiti sa ramana concentrati si in forma fizica maxima in fata probelor la care sunt supusi in permanenta.

Reality-ul, suta la suta autentic, va avea in prim plan Echipa Faimosilor, formata din zece vedete, si Echipa Razboinicilor, formata din oameni obisnuiti, dar care practica intens activitati sportive. Doar unul dintre acestia va iesi invingator si castigatorul marelui premiu de 100.000 de Euro.

Sursa: SEO Digital Metrics / kanald.ro