Ca urmare a unor sesizări primite de la consumatori, Compania AQUASERV avertizează populaţia că în ultimele zile au apărut cazuri de persoane care se prezintă drept angajați ai firmei.

Purtătorul de cuvânt al Aquaserv, Nicolae Tomulețiu, a precizat că regia nu are asemenea relații contractuale pentru prestări servicii, și chiar astăzi s-a petrecut un asemenea episod:

Am primit o sesizare în acest sens, chiar astăzi, cum că în zona străzii Bucinului din Tudor, în jurul orei 10.00 niște indivizi s-au dat drept angajați Aquaserv, declarând că trebuie verificată instalația de apă și au solicitat 19 lei. Cât timp proprietarul nu a fost atent, au și furat, din câte am înțeles, o anumită sumă de bani. Când cineva se prezintă la ușă, trebuie solicitată legitimația și verificat dacă este vizată și ștampilată.”

Aquaserv roagă locuitorii care sunt abordaţi de persoane care nu prezintă legitimaţii valabile emise de către Compania AQUASERV S.A., să NU permită accesul acestora în casă şi să NU achite contravaloarea vreunui presupus serviciu.
Situația nu e nouă, cu doi ani în urmă s-au mai înregistrat trei astfel de cazuri.

Sursa: RTM – Valeriu Russu / Foto: colaj