Le preparau si vindeau in Tirgu Mures…

Polițiștii de combatere a criminalității organizate Tîrgu-Mureș, cu sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat 7 percheziții domiciliare în județul Mureș, la membrii unei grupări infracționale specializate în operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv.

La data de 15 mai a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Tîrgu-Mureș, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. — Serviciul Teritorial Tîrgu-Mureș, au efectuat 7 percheziții domiciliare în municipiul Tîrgu-Mureș, la persoane suspectate de săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv.

În fapt, în perioada ianuarie — mai 2018, mai multe persoane s-ar fi constituit într-un grup infracțional organizat, desfășurând o intensă activitate de procurare, preparare și vânzare de substanțe cu efect psihoactiv, comercializarea acestora având loc cu predilecție pe raza municipiului Tîrgu-Mureș.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate mai multe cantități de substanțe psihoactive ambalate în vederea vânzării, o armă neletală deținută ilegal și arme albe.

Șase persoane, cu vârste între 17 și 42 de ani, urmează a fi audiate la sediul D.I.I.C.O.T.

Acțiunea a fost desfășurată cu sprijinul Grupării de Jandarmi Mobilă ‘Regele Ferdinand I’ Tîrgu-Mureș.

IPJ Mures / Foto: colaj arhiva