Va rugam nu ramaneti indiferenti la suferinta fetitei. Intr-o zi Szidonia ne va mulțumi…

Revenim cu apelul de ajutor privind cazul elevei cazuta de la etaj pe geamul scolii generale nr. 7 din Tirgu Mures. Starea de sanatate se inrautateste.

Iata si ultimul mesaj al familiei:

“Dragi prieteni, fetița (mama Nagy Erika), care în urmă cu o lună a căzut de la fereastra şcolii gimnaziale nr 7 din Târgu Mureş este transportată înapoi la Spitalul de Neurochirurgie din Cluj. Operația Szidoniei mama ( Nagy Erika) la coloană a fost infectată, organismul nu suportă placa implantată, aşadar va fi nevoie de o nouă intervenție chirurgicală. Va rog frumos …. trebuie urgent sange grupa 0 , joi o sa fie din nou operata.

Vă rog din suflet, pe fiecare în parte, să vă rugați pentru ea. Orice gând bun din partea voastră, înseamnă o şansă la viața ei! Vă rog, alăturați-vă mie şi mamei ei… avem nevoie de voi… de voi toți!!! Într-o zi Szidi, ne va mulțumi!!”

Si mama Szidoniei implora dupa ajutor:

“Szidonia Nagy, va trece printr-o nouă operație, la coloană. Va fii transportată din nou la spitalul de neurochirurgie din Cluj întrucât operația anterioară s-a infectat. Vă rog, pe toți, rugați-vă pentru acest copil. Dumnezeu să o ajute!!”

Pentru cei care doresc să ofere si un ajutor financiar Szidoniei:

TITULAR CONT : Nagy Erika
COD BANCAR lei :
RO40BRDE130SV89399251300
COD BANCAR euro :
RO36BRDE130SV89399331300