Firma la care este actionar fostul senator a fost luata cu asalt de procurori…

In data de 09.05.2018 s-au desfășurat mai multe acțiuni de percheziție la punctele de lucru și la sediul central al societății comerciale Ortoprofil Prod Romania SRL. (vezi AICI). Organele de cercetare penală au verificat modul de acordare a unor dispozitive medicale.

“Pe parcursul cercetărilor, întregul colectiv al firmei a pus la dispoziție documentele solicitate de către organele de ancheta, dovedind astfel faptul ca toți pacienții au fost deserviți si ca au fost respectate absolut toate prevederilor legislative.

Va asiguram că activitatea OrtoProfil a fost, este și va fi absolut legală si în cei aproape 25 de ani de la infiintare nu a existat niciun fel de incident legat de acordarea și productia dispozitivelor medicale.

Principalul scop al companiei OrtoProfil ramane neschimbat: îmbunătăţirea calităţii vieţii persoanelor cu dizabilităţi prin profesionalismul specialistilor nostrii, dăruirea, respectul şi suportul psihologic acordat pacientilor pe tot procesul de reabilitare” se arata intr-un comunicat emis de compania mureseana Ortoprofil.

Fostul senator UDMR Gyorgy Frunda a declarat, în exclusivitate pentru EVZ, că nu a fost întrebat nimic de anchetatori, în urma perchezițiilor DIICOT care au vizat și firma din Târgu Mureș la care este acționar. Fostul senator susține că la mijloc „este mâna concurenței”.

Sursa: ortofprofil / evz  / Foto: colaj