Impreuna putem reusi sa-i indeplinim visul: isi doreste sa mearga ca ceilalti copii…

Sofia, o fetita din Deda, judetul Mures, in varsta de 3 ani jumatate, inca nu poate merge, fiind diagnosticata cu paralizie cerebrala, parapareza spastica. Dorim sa apelam la dumneavoastra pentru a face cazul nostru cunoscut si a strange fonduri pentru o  interventie in SUA, St Louis, Missouri.

Visul cel mai mare a Sofiei…

Sofia, fetița noastră își dorește să meargă ca ceilalți copii de vârsta ei. Datorită lipsei de oxigen la naștere, Sofia suferă de o formă de paralizie cerebrală: diplegie spastică. Mai pe înțeles, creierul transmite comanda greșită la piciorușe, acestea fiind tot timpul încordate. Oricâte ore de terapie, cu plânsete și durere, am face, spasticitatea va continua să-i deformeze piciorușele.

Prima parte a visului Sofiei s-a adeverit: a fost acceptată la o operatie care schimbă vieți, în America, St Louis, facută de dr Park. Prognosticul acestuia ne-a bucurat enorm: în urma îndepărtării spasticitații prin această operație pe coloana, Sofia va putea merge ca orice copil. Însă prețul operației ne sperie: aproape 50 000 de dolari, fără alte cheltuieli (transport, cazare). Sofia este asteptata in august in America la interventia care ii va schimba viata.

Ne puteti ajuta prin distribuirea postării noastre și donații la:
Titular cont: CAZAN SAMUEL
RO91BTRLRONCRT0V81920601 , cont in lei RON
RO76BTRLEURCRT0V81920601 , cont in euro EUR
Cont Paypal: Andreea Cazan
samuel.cazan@yahoo.com

Cu deosibită recunoștință, Andreea si Samuel Cazan, parinții Sofiei

OLYMPUS DIGITAL CAMERA