De 1 Mai, mai rau ca pe vremea lui Ceausescu…

Daca pe vremuri, inainte de o manifestare, se lucra de zor in tot orasul pentru pregatirea vizitelor mai marilor conducatori, iata ca acum asistam cam la acelasi comportament, doar ca, din pacate, pregatirea se face exclusiv in zona in care cuvanteaza actualii “mari conducatori”.

Inainte de a vedea starea reala in care se afla orasul, va mai spunem ca partidul viceprimarului Sergiu Papuc, PSD, a facut paranghelie “gratuita” si in alte zone din tara (vezi video)
Acum ca a trecut si bataia asta de joc, raman doua intrebari:
1. Ce ne pregatesc pentru urmatoarea minivacanta de 1 iunie “Ziua Copilului”
2. Oare cati mici “gratuiti” a mancat vicele nostru socialist? 

Dezmățul de la Căcâna

Am fost în pădurea Căcâna, de lângă Slatina, să vedem cum își răsplătește PSD Olt simpatizanții. Am crezut că epoca politicii cu mici și bere a trecut. Ne-am înșelat. Am trăit pe viu dezmățul de la Căcâna, în mijlocul a peste 1.000 de PSD-iști fericiți. Reportajul complet e aici: https://bit.ly/2rdnncU

Publicată de Recorder pe 2 Mai 2018

Dupa cum se poate vedea si imaginile de mai jos – am selectat doar cateva dintre cele care au umplut retelele de socializare in ultimele zile, postate de targumureseni indignati de aceasta situatie -, restul spatiilor verzi din oras, in special parcurile, sunt lasate in paragina.

De halul in care se “dezvolta” copacii “toaletati” parca de niste macelari…

MS / Foto cop: colaj