Au nevoie de sustinere…

Tatal elevei cazuta de la etaj pe geamul scolii generale nr. 7 din Tirgu Mures, vine cu cateva precizari referitoare la starea de sanatate a fetitei si implora dupa ajutor, atat pentru donarea de sange cat si din punct de vedere material. Conform celor spuse de tata, fetita a trecut prin mai multe operatii, dar este paralizata de la gat in jos. Acesta isi mai arata indignarea cu privire la faptul ca inca nu s-a aflat nimic referitor la cauzele producerii accidentului.

Iata si ultimul mesaj al tatalui Szidoniei:

“Bună ziua! Ea este Nagy Szidonia, o fetiţă de 14 ani, care în urma unui accident a căzut de la etajul unu din geamul şcolii din Târgu-Mureş! Din păcate încă nu s-a aflat cum şi din ce cauză s-a produs evenimentul tragic iar fetiţa se află în stare critică, are paraliză inferioară de gât în jos, în cel mai rău caz riscând şi viaţa! Ea a fost internată la Spitalul Judeţean Târgu-Mureş – Neurochirurgie secţia ATI, a trecut prin două intervenţii chirurgicale, a fost intubată de 5 ori, are aprindere de plămâni, respiraţia ei este foarte grea, are nevoie de donaţii de sânge, grupa ei este 0 dar se poate dona orice categorie în schimb.

Mama ei se numeşte Nagy Erika, ea se află lângă fetiţa ei zilnic şi trece printr-un adevărat coşmar, rugând ca fetiţa ei să se facă bine, plângând în afara sălii unde fetiţa ei este internată! Din nefericire ea nu are voie să stea lângă fetiţa ei unde ea este internată, fiindcă a rămas fără bani, aducerea pentru un venit fiind aproape imposibilă aşteptând un miracol şi un ajutor din partea noastră! Fetiţa are nevoie încă de trei intervenţii chirurgicale, mama ei disperată, plângând şi rugându-se la Dumnezeu să fie ajutată de noi să o aibă pe ea din nou în braţe, să o vadă trăind visele, şi să o vadă fericită!

Să nu o lăsăm o aşa vârstă fragedă să plece de lângă noi! Să o ajutăm cu o donaţie pe fetiţa asta, cu orice sumă, să aibă mama ei de unde plăti intervenţiile chirurgicale şi să salvăm o viaţă! Haideţi să o ajutăm pe Nagy Szidonia să îşi revină şi să ajutăm familia asta să se trezească din coşmarul aflat în prezent! Vă rog foarte mult dragi prieteni, haideţi să o ajutăm!

Puteţi să donaţi în contul mamei Nagy Erika:

RO40BRDE130SV89399251300 – cont în lei

RO36BRDE130SV89399331300 – cont în euro.

Titular cont: Nagy Erika.

Mulţumesc frumos, Dumnezeu să fie cu voi!”