Mai avem vreo 10 si ne putem apuca de lucru 😉 …

Salariaţii din sectorul public şi elevii vor avea o minivacanţă de patru zile, ziua de luni, 30 aprilie, fiind declarată zi liberă de Guvern.

Mulţi români au decis să îşi petreacă zilele libere, conform tradiţiei, pe litoral sau la munte.

Staţiunile preferate de români – Vama Veche, Constanţa, Mamaia şi Năvodari – au fost verificate pentru a se vedea dacă plajele sunt pregătite să ofere condiţii optime pentru odihnă şi recreere. Au fost descoperite mici nereguli, precum lipsa coşurilor de gunoi în unele locuri sau denivelări de nisip rezultate în urma furtunilor. Operatorii au fost avertizaţi că dacă nu vor remedia aceste nereguli până astăzi, riscă amenzi usturătoare.

Zonele preferate pentru picnic vor fi şi ele controlate, zilele acestea, de comisarii de mediu. O veste bună vine şi din partea Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere – s-au încheiat reparaţiile de pe Autostrada Soarelui. Acestea au durat aproape o lună şi au costat peste 200 de mii de lei.

De astăzi, trenurile către cele mai solicitate destinaţii, în special spre litoral şi Valea Prahovei, vor avea mai multe vagoane.

Sursa: RRA / Foto: rotv.ro