Nulitati contra personalitati…

Nesimtirea primarului inculpat Dorin Florea si gasca lui ajunge la stadiul de grosolanie, acum la adresa unor personalitati. Nu comentam mai mult, puteti citi mai jos ce scrie consilierul local Radu Balas, chiar initiatorul ecenimentului de care si-au batut joc:

Primăria și-a bătut joc de patru profesori de istorie care și-au pregătit pentru azi prezentări cu prilejul Zilei Urbei/A Város Napja, aflată la prima ediție și care avea exclusiv un scop nobil: promovarea istoriei orașului către târgumureșeni. Primăria trebuia să organizeze evenimentul, dar și l-a autoboicotat, crezând cumva că îmi produc mie vreun deserviciu.
Eu împreună cu alt consilier, Constantin Bogoșel (PSD – inspector de istorie), am spus că alocăm din timpul nostru liber și total dezinteresat, pentru a ajuta la producerea evenimentului. S-a vorbit cu cei patru profesori de istorie, am făcut desfășurătorul și m-am oferit să moderez evenimentul, în lipsa altei alternative.
Primăria trebuia doar să trimită invitații și să transmită evenimentul live pe pagina sa de Facebook. Înainte de începere ne-am dat seama că ceva nu e în regulă și am dedus că nu s-a trimis nicio invitație (se vede în imagine sala, care era imposibil să fie goală, dacă s-ar fi trimis invitații). Nu ne-am descurajat și am început manifestarea, deoarece transmisă fiind pe Facebook, își atingea scopul inițial: acela ca târgumureșenii să afle despre istoria propriului oraș. DOAR CĂ, DUPĂ ȘAPTE MINUTE, A FOST ÎNTRERUPTĂ ȘI TRANSMISIA PE FACEBOOK, la ordinul “șefilor” din Primărie. Am transmis însă live pe pagina de Facebook POL (3/4 din alocuțiuni, deoarece s-a descărcat bateria telefonului).
Aceasta este povestea a două ore din viața mea, în care am realizat că nesimțirea nu are limite și că șmenul politico-administrativ continuă la Tîrgu Mureș. Și, totuși, cei patru profesori de istorie respectabili ai comunității ce vină au avut?

Video aici: https://facebook.com/story.php?story_fbid=1913576698717030&id=823974271010617

Sursa: pagina Radu Balas