Cine va plati diferenta de valoare…

Este incredibil cum executivul PNL-UDMR, iar mai recent și PSD și-au bătut joc de proiectele privind infrastructura comunitatii.

Acum 7 ani decideau că au nevoie de niște terenuri din zona Calea Sighisoarei pentru extinderea soselei de ocolire in acea zona.
Se stia ca se dorea realizarea soselei ocolitoare Corunca-Livezeni- Ernei si ca pina la urma tot se termina parte din varianta initiala a Autostrazii Transilvania.

Unul dintre cei curtati pentru a-si vinde parcela de pamint a fost purtat cu vorba de atunci si pina acum.

Acum, dupa 7 ani, dupa ce s-a aprobat construirea celui mai mare mall din zona, valoarea acestui teren a crescut simtitor.
Primaria, prin “măreții” conducatori gen Florea, Maior and gașca veselă, s-a trezit în ceasul al doisprezecelea ca si-a batut joc de Marcel Niță și astazi decid in CL ca in schimbul terenului de pe calea Sighisoarei sa ii dea un super teren din apropierea Spitalului Regional de Urgenta plus sa plateasca Marcel o diferenta. Mai jos este decizia din 2011 a conducatorilor de atunci nepusă în practică.

L-a lăsat pe om să se milogească, deși omul nu era si nu este chiar oricine prin tîrg, iar acum merge gasca vesela sa il convinga, sa accepte o varianta, deoarece le trebuie terenul.

Fata de 2011, cind trebuiau sa il despagubeasca, terenul are un pret de vreo 2,5 ori mai mare.

Cine plateste incompetenta gastii vesele pnl/ udmr/ psd?!?

Da, noi contribuabilii, fraieri care au ales zeci de ani aceeasi mafioti si au “dezvoltat” zona de a ramas mult in urma altor orașe transilvănene.

Sursa: Dan Masca, presedinte POL Tirgu Mures / Foto: colaj