Manifestari “gratuite” de 1 Mai Muncitoresc! Aplaudacii sunt asteptati in strada…

Dupa ce zilele trecute am asistat la nivel central la o adevarata revenire la imaginile comuniste, prin defilarea copiilor in fata conducatorilor supremi de la PSDdeu, iata ca nici astia mici de la nivel local nu se dezmint si ne pregatesc o serie de activitati recreative cu ocazia zilei de 1 Mai muncitoresc. Si parca pentru a demonstra si mai multa bataie de joc, astia incep din 28 sarbatoarea. Din pacate, toate pe banii targumuresenilor, si nu putini, asa vreo cateva sute de mii!

Cine altcineva putea organiza mai bine aceasta parangelie decat reprezentantii primariei Tirgu Mures: Dorin Florea (primar-inculpat), Sergiu Papuc (viceprimar PSD) si Alina (Hetrea) Radulescu (Sef directie culturala).

Este incredibil cum lumea nu poate sa treaca de faza galetilor-cadou sau a sacoselor inscriptionate din campaniile electorale. Este la fel de greu de imaginat cum o parte dintre targumureseni pot sa uite de infrastructura inexistenta, transportul iesit din comun, scoli in paragina etc si sa accepte versurile repetate la infinit, an de an, rostite de aceleasi voci!

Asta e! Din pacate, pana vor exista aplaudaci in strada la concertele lor “gratuite”, ne meritam soarta…

 

MS / Foto cop: colaj