Polițiștii rutieri din Vînju-Mare au reținut un bărbat în vârstă de 31 de ani din județul Mureș ca urmare a săvârșirii mai multor infracțiuni la regimul rutier.

În fapt, la data de 24.04.2018, ora 16.40, persoana în cauză, în timp ce conducea un tractor pe DC 96, în localitatea Traian, din direcția Poroinița — Orevița Mare, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sensul opus, răsturnându-se în afara părții carosabile, în șanț.

În urma accidentului a rezultat decesul unei persoane de sex feminin, în vârstă de 38 de ani, din județul Sibiu, pasageră în autovehicul.

Procedând la testarea conducătorului auto cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificării în bazele de date ale Poliției Române s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Persoana în cauză a fost reținută de către polițiștii Formațiunii Rutiere pentru 24 de ore și introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți urmând a fi prezentată magistraților cu propunere de luare a măsurilor legale.

IPJ Mehedinti / Foto: arhiva