Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II-Csanadpalota au descoperit un autoturism marca Volkswagen Golf, condus de o femeie, cetățean român, căutat de autoritățile din Norvegia.

În data de 24.04.2018, ora 1.47, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II-Csanadpalota, județul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților specifice, pe sensul de intrare în țară, o femeie, cetățean român, A.M.A. în vârstă de 38 de ani, cu domiciliul în județul Mureș, conducând un autoturism marca Volkswagen Golf, înmatriculat în Norvegia, an de fabricație 2005.

În urma verificărilor suplimentare efectuate în bazele de date, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul figura ca’bun căutat pentru confiscare’, alertă introdusă de autoritățile din Norvegia în data de 14.03.2018.

Femeia a declarat că a obținut autoturismul în schimbul unui alt vehicul marca Renault Trafic și suma de 500 de euro, neștiind că mașina este în atenția autorităților.

În cauză, polițiștii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, iar mijlocul de transport, în valoare de aproximativ 4.500 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Nădlac până la finalizarea cercetărilor.

IPJ Mures / Foto: colaj arhiva