Familia fetitei are mare nevoie de ajutor. Va rugam din suflet sa distribuiti…

Am prezentat in materialul anterior (vezi AICI) declaratiile mincinoase din partea oficialilor din invatamant referitoare la cazul elevei cazuta de la etaj pe geamul scolii generale nr. 7 din Tirgu Mures. Revenim in acest material cu apelul de ajutor pentru Szidonia si familia acesteia, in speranta ca muresenii se vor mobiliza si vor ajuta si in acest caz tragic. Precizam ca la apelul pentru donare de sange, vizualizat de aproape 200.000 de persoane, muresenii au fost extrem de receptivi.

Pe lângă apelul pentru donarea de sânge, mama Szidoniei mai are nevoie și de ajutor financiar, mai ales că nu are nici un venit în momentul de față, iar pentru fetita urmeaza o serie de noi operatii:

„Nici nu mă lasă să stau lângă ea, doar în alt salon și acolo e cu plată. Din cauza asta a fost pus și un anunț pentru donație, pentru ajutor pentru că eu nu am loc de muncă și plata e de 50 de lei pe zi, după cum mi s-a spus… Când sunt lângă ea, dă semne vitale, când nu, doarme și plânge, deci e cu lacrimile în ochi. Fetița asta, o oră nu a fost lăsată singură…”

Pentru cei care doresc să ofere un ajutor financiar Szidoniei.

TITULAR CONT : Nagy Erika
COD BANCAR lei :
RO40BRDE130SV89399251300
COD BANCAR euro :
RO36BRDE130SV89399331300

Va tinem la curent cu nivelul donatiilor.

Cu lacrimi in ochi, mama Szidoniei da cateva amanunte si despre starea de sanatate a fetitei:

„Este în pericol, doar un miracol poate să o țină în viață, mobilizată în pat toată viața ei, paralizată de la gât până jos, cu coloana cervicală, cu coloana și măduva tăiate în două, cu nervii tăiați în două, deci nu este nici o șansă de recuperare… De 4 zile încontinuu este anesteziată din cauza la dureri, a fost intubată de 4 ori iar acum are și aprindere de plămâni. Dacă lumea vrea să doneze sânge, poate să o facă pentru că o să mai fie două sau trei operații pe care trebuie să le facă la picioare, la oase și a pierdut mult sânge… Din păcate, acum ne-au transferat aici la Tîrgu-Mures.”