Ieri, la ora 13:55, pe DJ 107,  pe raza localităţii Corneşti, un bărbat, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a ieşit în afara părţii carosabile, după care a părăsit locul accidentului.

Ulterior, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Tîrnăveni, au identificat conducătorul autoturismului, ca fiind un bărbat, de 36 de ani, din judeţul Hunedoara, căruia, în urma testării cu etilotestul, i-a rezultat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a conducătorului auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


Tragem un semnal de alarma prin publicarea cazurilor de accidente rutiere, petrecute pe raza judetului Mures; astfel speram sa devina o lectie pozitiva pentru altii!  – MS

IPJ Mures / Foto: captura video