Din cauza incompetentei managerilor de la Spitalul Judetean Mures…

Despre incompetenta “managerilor” de la Spitalul Clinic Judetean Mures – condus in rocada cand de Dan Simpalean, cand de Ovidiu Girbovan… si tot asa – am scris in mai multe materiale. Va reamintim cateva dintre acestea:

Acum, SCJM ar putea pierde un echipament de radioterapie destinat bolnavilor de cancer, finanțat prin Banca Mondială, din cauză că nu a demarat procedurile pentru construcția buncărului necesar. Aceasta în condițiile în care Consiliul Județean Mureș a alocat, încă din februarie, aproape 1 milion de euro pentru construcția unui nou buncăr.

“Consiliul Județean Mureș a fost foarte receptiv și a alocat prin hotărâre de Consiliu Județean sumele necesare pentru derularea achiziției pentru construcția buncărului, dar pot să vă spun că, până astăzi, Spitalul Clinic Județean nu a demarat licitațiile. Sunt lucrări pe care, dacă spitalul nu se mișcă mai repede, urmăm să le pierdem.

Spitalul Clinic Județean Mureș nu a comunicat care este stadiul demarării acestor lucrări. Trag un semnal de alarmă și fac apel către Consiliul Județean Mureș, să facă tot ce este necesar pentru ca Mureșul să nu piardă această investiție,” a declarat pentru RTM deputatul Florin Buicu.

Ii transmitem deputatului de Mures ca si noi am facut o serie de demersuri in scris catre CJ Mures, dar, din pacate, fara mari rezultate. Consiliul Judetean Mures mentine in functie acesti incompetenti chiar si in urma problemelor grave evidentiate de noi, in detrimentul bolnavilor mureseni. Totusi, ii uram succes!

Sursa: RTM / Foto: colaj