Dupa ce in martie a existat un incident asemanator tot la acest liceu (vezi AICI) si in urma cu cateva zile o tragedie s-a produs la Scoala Generala nr 7, unde o fetita a cazut de la etaj pe geam (vezi AICI), acum…

Scene incredibile într-o clasă a unui liceu din Tirgu Mureş după ce două eleve s-au decis să-şi rezolve problemele printr-o bătaie cu pumnii şi cu picioarele. Totul s-a întâmplat, ieri, într-o clasă a Colegiului Agricol ‘Traian Săvulescu’ Tirgu Mureş şi, ca de fiecare dată, scandalul a fost filmat cu telefonul mobil de colegi.

Pe imaginile surprinse de unul dintre elevi se poate observa cum cele două fete se trag de păr şi se lovesc cu pumnii în cap, iar la un moment dat una dintre ele o aruncă pe cealaltă peste o bancă. Scenele de o violenţă extremă s-au petrecut sub ochii celorlalţi colegii. În timp ce unii filmau şi se amuzau pe seama bătăii demne de o luptă MMA, alţii au intervenit şi le-au despărţit pe cele două fete.

Potrivit unui elev, motivul pentru care cele două fete s-au luat la bătaie este halucinant. Se pare că cele două s-ar fi ‘bârfit’ reciproc.

ATENTIE! Imagini video cu puternic impact emotional…

Sursa: observator.ro