Compania targumureseana de soft Reea SRL a obtinut un contract care prevede refacerea portalului SixDegrees.org care apartine unui ONG american co-fondat de actorul Kevin Bacon.

“Zilele trecute am cîștigat ofertarea pentru refacerea unei platforme software web a unui ONG american co-fondat si co-finantat de actorul Kevin Bacon.
Ne-a introdus celor de la SixDegrees.org un fost corporatist american de la banca JPMorgan Chase, reintors din martie 2018, dupa 7 ani de muncâ în corporatie, in lumea organizatiilor non for profit newyorkeze.

De aproape 20 de ani de cind sunt implicat in Reea nu am fost niciodata invitati acasa de cei din Primaria comunitatii in care am adus, cu ai mei colegi, multe zeci de milioane de lei, dar în schimb te respectă niște oameni ce nu i-ai intilnit niciodată, dar au apreciat cind niste români le-au oferit servicii pro bono sau la preturi foarte bune pentru ong urile de pe coasta de est a SUA.

Nu știu dacă va ajunge Kevin Bacon prin zonă, dar cu siguranță si-a anuntat vizita directoarea executiva a ong ului nordamerican, iar vizita ei poate că va fi folosită pentru un schimb de experiență cu ong urile locale cu activitate apropiată de cea a celor de la SixDegreees,” scrie Dan Masca, managerul REEA.