Transportata la spital in Cluj in stare foarte grava…

O fetiţă din clasa a VI-a a fost a fost transportată azi, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu-Mureş, după ce a căzut de la etajul întâi al Şcolii Gimnaziale nr. 7 Târgu Mureş, pe o fereastră deschisă, în timp ce mergea la ora de sport. Poliţia a deschis o anchetă.

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş, Ioan Macarie, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că incidentul s-a produs luni, în pauza de la ora 13.00, când eleva se deplasa spre sala de sport.

”Ea cobora la ora de sport pe hol şi a căzut pe fereastră deschisă, de la etajul 1, pe o zonă cu nisip. A fost mereu conştientă şi dusă rapid la spital. La şcoală au venit şi părinţii”, a spus Ioan Macarie.

El a adăugat că circumstanţele în care s-a produs incidentul sunt încă necunoscute, iar la ora transmiterii acestei ştiri poliţiştii audiază elevii.

Reprezentanţii Poliţiei Mureş au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că fetiţa a fost transportată la spital cu politraumatism prin cădere de la înălţime, iar până în prezent nu există indicii că s-ar fi produs o infracţiune.

”Se efectuează cercetări pentru a se stabili împrejurările în care a căzut. S-a înregistrat un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, dar rămâne a se stabili dacă există elementele constitutive ale vreunei infracţiuni. Deocamdată nu există astfel de date. Poliţia continuă verificările”, potrivit Poliţiei Mureş.

Conform purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Tîrgu-Mureș, Mariana Negoiță, fetița are fractură de coloană și este transportată în aceste momente cu elicopterul de la Tîrgu-Mureș la Spitalul de Neurochirurgie din Cluj-Napoca, în stare gravă.

Sursa: mediafax.ro / Foto: RTM