Update: TRAGEDIE! O femeie a muritiar alta e la spital în urma unui incendiu pus intenţionat!


Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş a confirmat, azi, că a murit şi cea de a doua persoană care a fost rănită grav în incendiul provocat seara trecută, într-un apartament din municipiul Reghin, principalul suspect fiind un renumit inventator.

Surse judiciare susţin că prima femeie, în vârstă de 60 de ani, a murit aseară, după ce a fost înjunghiată de mai multe ori în zona toracelui, iar cea de a doua, a murit în urma arsurilor suferite. Aceleaşi surse susţin că principalul suspect este fostul soţ al femeii înjunghiate, care a şi fost reţinut, fiind cercetat pentru omor, tentativă de omor şi distrugere prin incendiere.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul, un recunoscut inventator din judeţul Mureş, a intrat cu forţa în apartamentul în care trăia fosta sa soţie şi mama ei, care era invalidă, ar fi înjunghiat-o pe fosta consoartă, ar fi turnat benzină peste amândouă femeile şi le-a dat foc.

Motivul acestei acţiuni, susţin aceleaşi surse, ar fi faptul că femeia ar fi intentat divorţ şi s-a mutat la mama ei, iar ieri instanţa s-a pronunţat asupra divorţului.

Sursa: RTM