Aproape 1.000.000 de euro “ingropat”…

Dupa ce ieri am publicat indignarea targumuresenilor privind focarul de infectie din jurul noilor containere ingropate, iata ca astazi purtatorul de cuvant al primariei Tirgu Mures anunta ca se mai instaleaza 170 de astfel de containere, cu aproape 1.000.000 de euro, chiar daca acestea nu sunt nici pe departe un “mod civilizat” daca se desfiinteaza 10 vechi si se pune doar unul in loc.

Este incredibil ca dupa ce s-a dovedit faptul ca nu a fost facut niciun studiu in prealabil vizand dimensiunea sau numarul de bucati necesar pentru fiecare zona in parte, sa continui achizitia si instalarea unor containere identice, doar asa, pentru ca “firma lor de casa” le are probabil deja pe stoc.

“Ne dorim ca tot ce ține de salubritatea orașului să fie într-un mod civilizat, controlat, astfel încât să nu mai avem probleme. Până în prezent s-au achiziționat în jur de 40% din ce s-a aprobat prin Consiliul Local, urmând ca, la rectificare, să se propună suplimentarea de fonduri și pentru restul de ghene, vor fi în jur de 170 de containere subterane amplasate în Tîrgu-Mureș.” a spus pentru RTM purtatorul de cuvant al primariei.

Si pentru a nu fi banuiti de amplificarea fara rost a unei situatii deosebit de grave, va prezentam imagini recente si din alta locatie, in plus fata de cele publicate ieri, tot cu “containerele civilizate”…

“Evoluam tipic romanesc  Dupa 3 ani de pregatiri, in cartierul Unirii s-au inlocuit 20 containere de gunoi cu 2 sau 4 containere subterane, frumoase si elegante, insa evident insuficiente pentru sutele de familii din blocurile din Cartierul Unirii… Oare cine si cum a gandit aceasta schimbare in bine? Oare raspunde cineva pentru aceste actiuni esuate?” spune Claudiu S.

Imagini publicate ieri…

MS / Foto: cititori MS