Update IPJ Mures – 10.30: Pe b-dul Unirii din localitatea Reghin, un bărbat, de 35 de ani, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, a accidentat mortal un minor, de 10 ani, care s-a angajat în traversarea regulamentară a străzii, pe trecerea de pietoni, marcată și semnalizată corespunzător.


Update 8.00: Din pacate, copilul a pierdut lupta cu viata. 🙁 Acesta a decedat la spitalul din Tirgu Mures, conform unor surse. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!


Lipsa centurilor ocolitoare duc la o noua tragedie?

IMPORTANT! Nu putem incepe aceasta stire fara sa atragem atentia in primul rand autoritatillor locale, care nu au fost in stare in 28 de ani sa efectueze demersurile necesare pentru dezvoltarea centurilor ocolitoare in niciun municipiu din judetul Mures, infrastructura fiind la fel ca inainte de ’89! Consideram ca, pe langa neatentia soferilor, ei sunt cei mai vinovati de aceste tragedii frecvente, deoarece pietonii mureseni sunt nevoiti sa se fereasca de TIRuri si camioane care trec prin mijlocul oraselor!


Aseara, in jurul orelor 21.00, in municipiul Reghin, a avut loc un grav accident de circulatie in care aoferul unui TIR a lovit in plin un copil care traversa strada regulamentar pe trecerea de pietoni.

Echipajele de salvare sosite la fata locului au acordat primul ajutor minorului si l-au transportat ulterior la spital.

Din informatiile survenite pana la aceasta ora, copilul se afla in stare foarte grava, medicii fiind rezervati in ce privesc sansele lui de supravietuire. Doamne ajuta sa fie bine.

Revenim cu amanunte.


Tragem un semnal de alarma prin publicarea cazurilor de accidente rutiere, petrecute pe raza judetului Mures; astfel speram sa devina o lectie pozitiva pentru altii!  – MS

Foto: Demeter Dorel – grup probleme de Reghin