In urma a mai multor mesaje primite de la cititori, indignati pe buna dreptate, am aflat ca primarul inculpat Dorin Florea, a trimis din partea primariei Tirgu Mures, bineinteles ca din banii contribuabililor, felicitari celor care sarbatoresc Pastele Catolic. Pana aici totul frumos si elegant, doar ca micul mare detaliu din felicitare a fost facut fie din rea vointa, fie pentru a continua instigarea pe care o practica de 20 de ani, uneori subtil, alteori mai voalat, dar intotdeauna constant.

Cum se poate observa si din fotocopia felicitarii, urarea pentru catolici vine la pachet cu ilustrarea celei mai importante catedrale ortodoxe din municipiul Tirgu Mures. Daca nu a stiut, il anuntam noi ca nu prea exista “catolici ortodocsi” si nici nu a avut loc vreo Slujba de Inviere la Catedrala Ortodoxa cu prilejul Pastelor Catolice.

Ii transmitem primarului din Tirgu Mures, ca era suficient sa scrie pe retelele de socializare, fara sa mai cheltuie din banii publici si sa evite astfel de gafe, un sincer “Boldog Húsvéti Ünnepeket!”

MS / Foto: colaj