Probabil au confundat “dezlegarea la peste”…

#La data de 30 martie a.c., la ora 08:15, polițiști rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Tîrgu Mureş au oprit în trafic, pe strada Gheorghe Doja din municipiu, un autoturism condus de un bărbat, de 50 de ani, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

#La data de 31 martie a.c., la ora 00:03, polițiști rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Reghin au oprit în trafic, pe strada Mihai Viteazu din municipiu, un autoturism condus de un bărbat, de 35 de ani, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

#La data de 31 martie a.c., la ora 08:15, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 3 Rîciu au oprit în trafic, pe D.N. 15 E, în localitatea Ceuașu de Cîmpie, un autoturism condus de un bărbat, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

#La data de 1 aprilie a.c., polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Miercurea Nirajului au oprit în trafic, în localitatea Eremieni, un autoturism condus de un bărbat, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

#La data de 1 aprilie a.c., la ora 03:20, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 2 Band au oprit în trafic, pe D.J. 151 A, în localitatea Şăulia, un autoturism condus de un bărbat, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

#La data de 1 aprilie a.c., la ora 01:55, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Gorneşti au oprit în trafic, pe strada Viilor, în localitatea Gorneşti, un autoturism condus de un tânăr, de 28 de ani, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cauzele au fost întocmite dosare penale.

IPJ Mures / Foto: colaj