Inca o super afacere pentru „firmele lor”…

Primaria se tot lauda referitor la campania „Curăţenia generală de primăvară”, asa cum redam integral in randurile de mai jos, doar ca nu spune cum ramane cu celebrele containere ingropate – afacere despre care am scris in mai multe randuri si care a costat orasul milioane de la buget (vezi AICI) -, care dau pe dinafara la propriu, fiind adevarate focare de infectie.

Facem haz de necaz si ne gandim ca poate au instalat doar partea metalica superioara din sistemul inovativ, sa mai reduca din costurile de realizare?! Sau poate nu au facut niciun studiu initial cu privire la dimensiunea acestora, necesara pentru fiecare zona in parte. Oricum, rezultatul este unul singur: castig imens pentru „firmele de casa”, inca o pierdere enorma pentru oras!

*Imaginile prezentate in material sunt realizate pe strada Lamaitei din cartierul Dambu Pietros.


Primăria municipiului Tîrgu Mureş organizează Campania „Curăţenia generală de primăvară”, care constă în transportul grămezilor de deşeuri depozitate. Programarea străzilor pentru săptămâna 03.04-05.04.2018 este următoarea:

Programarea străzilor pentru săptămâna 03.04-05.04.2018 este următoarea:

03.04. str. Zărneşti, Amurgului, Nirajului, Teilor, Dâmboviţei, Vulturilor, Bucegi, Budai N. Antal, Panseluţelor*;

04.04. str. Narciselor, Mimozelor, Bobâlna, Grapei, Violetelor, Semănătorilor, Grădinarilor, Lutului,Crinului, Petrila, Predeal*;

05.04. str. Koos Ferencz, Petru Dobra, Godeanu, I.Buteanu, Suceava, Şurianu, Măgurei, Parângului, Păşunii.

*Din cauza volumului mare de lucru aceste străzi sunt reprogramate din nou!

Rugăm proprietarii gospodăriilor individuale şi asociaţiile de proprietari să-şi cureţe imobilele, terenurile şi spaţiile verzi aferente pe care le deţin. Totodată să depună deşeurile rezultate la marginea trotuarelor (sub formă de grămezi, excepţie făcând deşeurile rezultate din lucrări de construcţii/demolări) în locuri accesibile pentru utilajele de transport, cu o zi înainte de programul comunicat. Crengile rezultate din toaletări se depozitează separat, în caz contrar acestea nu vor fi transportate de către echipe. Deşeurile vor fi transportate de către echipele de lucru în ziua în care este programată strada respectivă. Nu se vor mai ridica deşeurile depozitate după data prestabilită fiecarei străzi decât pe baza de comandă la operatorul de salubritate – SC Salubriserv SA, iar asociaţiile de proprietari vor fi sanctionate. În situaţii excepţionale(condiţii meteo, nerespectarea programului din motive obiective, etc) programul poate fi modificat.


Sursa:tirgumures.ro / Foto: Albert Enikő‎ – Esti din Tîrgu Mureș/Marosvásárhely?