Sefu’ de la CJ si directorul aeroportului ne-au “luminat” inainte de Paste…

Trecand peste ironia situatiei, va prezentam raspunsurile penibile si arogante ale președintelui CJ Mureș, Peter Ferenc, la intrebarile adresate de Save Transylvania Airport, dar si declaratia directorului aeroportului, Peti Andras. Probabil habar nu au care este situatia reala cu repornirea Aeroportului, ori – si mai grav – vor sa tina ascuns adevarul…

“Evident, președintele CJ Mureș habar n-are când se vor finaliza lucrările, aceste informații „sunt la specialiști”, iar specialiștii țin ședințele în secret. Deci la ședința publică am aflat că informațiile sunt ascunse, și vom afla când și dacă vor avea ceva de informat. Până atunci, consiglierii mureșeni UDMR-PSD-PNL, în frunte cu președintele CJ Mureș, d-ul Péter Ferenc… rămân cascadorii râsului. Rușine!” spune reprezentantul grupului Save Transylvania.

Presedinte CJ: Termenul de finalizare veti afla, nu pot sa spun acum…

Director Aeroport Transilvania: Nu am avut noroc…

In acelasi timp, directorul aeroportului, Peti Andras, a declarat pentru RTM ca doar ghinionul a facut ca aeroportul sa fie inca nefunctional, dar ca au repornit lucrarile si avanseaza iar o noua data cu privire la primul zbor, probabil o noua minciuna marca Peti/UDMR, asa cum a mai procedat de cateva ori:

“Din păcate, nu am avut noroc cu temperaturile și vremea, înregistrându-se zăpadă și precipitații, care au îmbibat pământul și nu avantajează lucrările de stabilizare a solului. Sper ca lucrarea aceasta să fie vizibilă, adică să ajungem la nivelul solului, unde se pot turna primele straturi de fundație de beton, respectiv de asfalt. Deci, primul zbor care trebuie să aterizeze la Tg. Mureș este pe 11 iunie, însă totul depinde de circumstanțe externe pe care nu le controlăm.”

Sursa: Save Transylvania Airport / RTM / Foto: colaj / Video: preluare partiala Save Transylvania Airport