Veteranul de război, colonel în retragere ȘTEFAN V. IOAN, care a împlinit venerabila vârstă de 95 de ani, a fost sărbătorit de Inspectoratul de Poliție Județean Mureș și Garnizoana Militară Târgu Mureș, la Căminul pentru persoane vârstnice din Târgu Mureș.

Veteranul de război a fost înaintat în gradul de colonel în retragere și i-a fost oferită DIPLOMA DE ONOARE, în semn de apreciere și recunoștință pentru actele de eroism, fără de care Statul Român modern nu ar fi existat, alături de un cadou simbolic.

Am ascultat cu emoție amintirile pe care le-a depănat în prezența noastră și l-am admirat pentru curajul cu care a reușit să treacă peste greutățile pe care le-a întâmpinat.

A fost un moment emoționant și pe această cale, polițiștii din cadrul I.P.J. Mureș și militarii din cadrul Garnizoanei Tîrgu Mureș doresc să-i aducă sincere mulțumiri pentru eforturile și sacrificiile pe care le-a depus de-a lungul timpului, îi dorim multă sănătate, alături de un sincer ‘La mulți ani!’.

Să ne amintim și să nu uităm nici o clipă că flacăra nestinsă a bucuriei se află în gesturi simple, omenești, în generozitate nedisimulată, în fapte creștinești.

Activitatea face parte din proiectul ‘Glorie Eroilor Mureșeni — 2018’ ce se desfășoară în perioada 23 martie — 07 decembrie 2018, cu sprijinul nemijlocit al Asociației Naționale a Veteranilor de Război, al Asociației Naționale Cultul Eroilor și al instituțiilor din cadrul Sistemului Național de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională reprezentate la nivelul județului.

IPJ Mures