Meciul propriu-zis are loc in aceasta seara, incepand cu orele 20.45….

Clubul CFR Cluj beneficiaza de cateva zile de o aplicatie pentru mobile realizata de compania targumureseana REEA SRL. Fanii echipei au acum la dispozitie, in timp real, o serie de informatii clasificate pe mai multe categorii, la nivelul tehnologiei disponibile in 2018, in timp ce fanii FCSB nu au nici macar siteul optimizat pentru mobile.

Iata ce scrie managerul companiei de soft, Dan Masca, referitor la aceasta aplicatie, totodata glumind pe seama pastorului Becali 😉

Dacă tot nu am reușit să avem la Tîrgu Mures un club profesionist, care sa creasca fara bani publici, avind la baza exclusiv profesionalismul din zona privata, atunci am fost nevoiti sa ajungem sa oferim serviciile unui club, care fiind societate pe actiuni, nu poate sa depuna la primaria CLUJ proiecte sportive pentru finantarea activitatii lor.
Singurul club profesionist din zona de acest fel, lider in acest moment in Liga 1 la fotbal este CFR CLUJ.

Asa ca de zilele trecute, daca tot vedeti cumva sigla REEA pe ecranul din spatele jucatorilor, antrenorilor intevievati, dupa meciul jucat acasa, sa stiti ca este din cauza aplicatiilor mobile dezvoltate de noi in colaborare cu parte din managementul CFR 1907.

Daca tot joaca deseara impotriva FCSB, am zis sa caut aplicatia lor mobila si sa vad cum a inovat clubului bogatului BECALI.
Din pacate FCSB sta destul de prost in zona de prezenta pe online, deoarece situl web nu este optimizat pentru mobile si nici aplicatia mobila dedicata suporterilor nu au.

Asa ca pina cind FCSB va avea aplicatia mobila la nivelul CFR CLUJ, sa zicem ca este 1 la 0 pentru CFR in meciul de pe mobile cu FCSB 🙂

Desigur ca sugestiile si criticile vor fi apreciate, pentru ca aplicatia sa devina mai utila si speram la fel sa fie si continutul in timp, unul special dedicat fanilor acestui club.”

Versiunea pentru APPLE- IOS :
https://itunes.apple.com/ro/app/cfr1907-cluj/id1358362245?l=ro&mt=8
Versiunea Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=net.reea.cfr1907