Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Mureș, prin Serviciul de ocupare EURES România, oferă 10 locuri de muncă vacante în GERMANIA ca asistent medical.

Angajatorul este un spital de neurologie din Germania, iar locurile de muncă sunt în localitățile Konstanz, Gailingen am Hochrhein, Heidelberg, Gerlingen, Allensbach. Angajatorul este reprezentat de către Agenția Federală de Muncă din Germania — Serviciile de Plasare Internațională Baden — Wuerttemberg.

Salariații se vor ocupa de îngrijirea pacienților (igiena, hrănire, plimbare), administrarea medicației prescrise de medic, monitorizarea tensiunii arteriale și a glicemiei pacienților. Salariul este conform contractului colectiv de muncă din spital și se comunică în timpul interviului.

Angajatorul solicită de la aplicanți calificare profesională încheiată ca asistent medical, și cunostințe bune de limba germană (minim nivel B1.)

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă și îndeplinesc condițiile din ofertă, trebuie să depună un CV model Europass și o scrisoare de intenție la adresele de e-mail zav-ips-baden-wuerttemberg@arbeitsagentur.de și buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului BW-002-GES. Atât CV-ul cât și scrisoarea de intenție trebuie completate la calculator în limba germană. Aplicanții vor mai depune copia pașaportului, a diplomei/certificatului de calificare, cu traducere în limba germană și a certificatului de atestare a nivelului de limbă germană solicitat.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona oferta accesând www.eures.anofm.ro.

Pentru detalii suplimentare cei interesați se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Mureș din Tîrgu Mureș, strada Iuliu Maniu, nr. 2, tel. 0265.266553 sau 0265.269247 int. 109.

Data limită de înscriere: 02.04.2018.

Sursa: AJOFM MUREȘ