Imagini video de la linia de sosire…

Tibi Uşeriu a câştigat pentru a treia oară consecutiv Ultramaratonul Arctic 2018, una dintre cele mai dure curse de pe mapamond. Românul a încheiat victorios cei 617 kilometri din acest an, cu 57 mai mulţi decât in 2017.

Tibi Useriu finishing the 2018 edition of the 6633 Arctic Ultra in 1st place…. Blizzard conditions!!!… so no guarantee this will work.

Posted by 6633 Arctic Ultra on 15 Martie 2018

Uşeriu a trecut linia de sosire la mare distanţă de următorul concurent şi a devenit, astfel, singurul om din lume care a câştigat de trei ori consecutiv Ultramaratonul de la Cercul Polar.

Ca de fiecare dată, Tiberiu Uşeriu a trecut linia de start ţinând în mâini steagul României, care avea de data aceasta pe el şi însemnele Centenarului Marii Uniri.

Mai mult, organizatorii l-au întâmpinat pe Tibi în acordurile Imnului Naţional al României şi l-au îmbrăţişat şi felicitat.

Ediţia din acest an a ultramaratonului a fost una aniversară, cea de-a zecea, astfel că organizatorii au decis să schimbe traseul şi să îl lungească cu 30 de mile (aproximativ 50 kilometri).

Sursa: digi24.ro / Citeste mai mult / Foto: colaj