Iar s-au grabit cu lauda! Afara-i vopsit gardul, inauntru-i leopardul…

POL sustine din prima clipă reabilitarea terenurilor și sălilor de sport din școlile orașului. Nu putem decât să ne bucurăm când Primăria Tirgu Mures reușește să modernizeze o sală de sport, oferind condiții mai bune elevilor din acea școală.

Din pozele apărute pe Facebook, postate de dl Claudiu Maior (nu știm, în ce calitate) în data de 13 martie, am aflat că s-a modernizat sala de sport a gimnaziului Romulus Guga care acum „beneficiază de cele mai bune condiții atât pentru orele de sport cât și pentru competițiile organizate aici„.

Toate bune și frumoase…

Bucuria însă ne-a ținut doar două zile, pana cand am primit două poze (de a căror autenticitate nu avem motive să ne îndoim) care ne înfățișează vestiarele în care se schimbă elevii gimnaziului Romulus Guga înainte să intre în sala de sport proaspăt renovată, așa cum arătau ele în data de 15 martie.

Ne întrebăm cât de serios s-au gândit cei din Primărie la organizarea unor competiții folosind aceste vestiare?! Cum să te bucuri de o suprafață de joc modernizată, dacă îți pică în cap tavanul din vestiar? La sănătatea copiilor noștri de ce nu se gândește Direcția Școli Tirgu Mures, obligându-i să se echipeze pentru ora de sport într-un vestiar plin de igrasie și mucegai? Și am mai putea continua cu întrebările…

Captura de imagine cu postarea laudativa…

Imagini cu realitatea…

Sursa: preluare integrala oameniliberi.com – Pápai László