In urma cu cateva zile va spuneam cum au mutat o statie de autobuz, ruta Tirgu Mures – Reghin, in fata casei unui imobil, iar acum aflam ca de fapt si statia care functiona inainte vizavi de multi ani, era de fapt ILEGALA. Si nu o spunem noi, ci chiar primaria Tirgu Mures si Consiliul Judetean Mures (vezi fotocopie raspuns la finalul materialului).

Daca cele doua autoritati publice locale spun ca nu exista autorizatie pentru statia din P-ta Republicii – aceasta figurand ca locatie autorizata in autogara Niraj Prodcom, aflata la cateva sute de metri distanta, pe strada Sinaia -, atunci cum a fost posibil ca vestita Politia Locala Mures (PLM) sa nu intervina ani de zile?

Daca faci parte din “gasca” poti avea chiar…

La o simpla accesare a datelor firmei Niraj Prodcom SRL (vezi fotocopie la finalul materialului), putem observa ca printre actionari se regaseste Matei Ilie, nimeni altul decat patronul de la Palas, Laci Csarda etc. Daca ne uitam si mai atent in urma, vedem ca acesta a sponsorizat echipa de casa a executivului primariei Tirgu Mures, ASA2013, fiind bun amic cu inculpatii penali in mai multe dosare instrumentate de DNA Mures, Claudiu Maior si Dorin Florea.

Coroborand toate aceste date publice impreuna cu o minima logica, ne gandim ca patronii firmei de transport nu au considerat important sa-si autorizeze o statie de calatori aflata la cateva sute de metri de centrul orasului, bazandu-se exclusiv pe spatele asigurat de prietenii aflati la carma orasului. Nu stim sigur daca a fost asa, doar banuim 😉 dar verificarea acesteia este simpla pentru oricine doreste, trebuie doar sa va instalati pe trotuar un indicator cu “Statie de autobuz” si sa vedeti daca dureaza mai mult de cateva minute pana veti fi luat la intrebari. 😉

Pana una alta, au demonstrat inca o data ca se poate face orice in acest oras, chiar si ilegal, doar sa cunosti si sa “sponsorizezi” pe “cine trebuie”!