Cu asemenea idei, rade toata lumea de noi…

Daca nu a fost in stare in 20 de ani sa construiasca ceva pentru oras – gradinite, scoli, spitale, parcari etc – acum se apuca de sapat gropi; si nu oriunde, ci chiar in oras… si nu de orice fel, ci chiar pentru deseuri! Asta in timp ce in toata lumea civilizata se incearca scoaterea din orase a gropilor pentru deseuri.

Probabil multumit de publicitatea negativa –  Video incendiar! Reportaj Deutsche Welle – Tirgu Mures, orasul gunoaielor! Am ajuns de rasul lumii 🙁

Ajuns deja vedeta in reportajul de mai jos, seful de la ADP Mures, Florian Moldovan, se va ocupa si de noua groapa a lui Florea…

MS / Video: Deutsche Welle


Primarul municipiului Târgu Mureş, Dorin Florea, a anunţat marţi, că în urma unei întrevederi avute cu ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Graţiela Gavrilescu, s-a primit aprobarea pentru construirea, în oraş, a primei gropi de deşeuri rezultate din construcţii.

“Proiectul privind realizarea unei gropi de inerte la Târgu Mureş prinde contur. Este un proiect pe care l-am propus în urmă cu mai mulţi ani şi la care ţin foarte mult, atât de necesar pentru târgumureşeni şi nu numai. Am avut o discuţie la Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, cu doamna ministru Graţiela Gavrilescu, în urma căreia s-a stabilit programul de lucru, astfel încât acest proiect să fie finalizat în cel mai scurt timp. (…) Mă bucur că propunerea de a realiza o groapă de deşeuri inerte la Târgu Mureş, unde să fie depozitate deşeurile rezultate din construcţii, a fost primită cu entuziasm de către doamna ministru. Sper că această colaborare să fie de bun augur”, a arătat Dorin Florea, pe o pagină de socializare.

Edilul a subliniat recent că a propus acest proiect cu mulţi ani în urmă la Ministerul Mediului, însă unii miniştri, inclusiv proveniţi din Târgu Mureş, nu au fost receptivi, cu toate că în zonă nu există o astfel de groapă de deşeuri pentru materialele provenite din construcţii, iar acestea sunt abandonate în păduri şi pe malurile râurilor.

Din partea Primăriei Târgu Mureş, întreaga procedură va fi coordonată de directorul Administraţiei Domeniului Public, Florian Moldovan, iar din partea Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor, persoana desemnată pentru realizarea acestui proiect este directorul general Cosmin Dorin Teodoru.

Sursa: agerpres.ro  / Foto cop: colaj