Mures Stiri / ArdealNews.ro – De la 0… la 38.421 de fani!

Nu o sa va retinem prea mult, va multumim tuturor – fara aprecierea muresenilor munca noastra ar fi fost in zadar – si va anuntam ca din cauza faptului ca urmeaza sa aniversam ca in povesti 😉 3 zile si 3 nopti, volumul stirilor va fi unul mai redus in perioada urmatoare. Trecand peste gluma cu sarbatoarea ca-n povesti, in realitate, implementam un soft nou care va sustine portalul si care va duce la o mai usoara accesare din partea utilizatorilor.

365 de zile de MS – sinteza…

Echipa Mures Stiri este reprezentata de o mana de oameni ambitiosi care si-au dedicat parte din timpul liber (multe mii de ore) pentru a incerca sa informeze muresenii !!!CORECT!!! pentru prima data in istoria judetului Mures, prezentand realitatea chiar daca aceasta nu este intotdeauna pozitiva, toata munca depusa fiind 100% pe baza de voluntariat. Asa cum este omeneste, am si gresit in cateva cazuri (4 mai exact), neintentionat si fara a actiona la comanda, greseli in urma carora ne-am cerut scuze si am acordat drept la replica.

In 2 martie 2017, publicam primul material, care bineinteles ca prezenta o promisiune mincinoasa din partea unui pesedist, devenit intre timp viceprimar al municipiului Tirgu Mures, probabil tocmai datorita faptului ca semana cu cei care l-au votat in functie, – Ati promis bani pentru toate scolile din oras! ELEVII VA ROAGA SA VA TINETI PROMISIUNEA! – si care, din pacate, nu a fost onorata nici pana astazi.

Chiar daca primul material prezentat nu a avut un final placut, din fericire, au existat multe alte cazuri in care problemele, mai mici sau mai mari, au fost rezolvate in beneficiul muresenilor.

Calitate, nu cantitate…

Statistic vorbind, am publicat 3468 de materiale, o medie de 10 pe zi, din care 718 materiale propri, si 2750 de materiale care reprezentau ca sursa agentii de presa, informari sau comunicate institutii, evenimente, invitatii, apeluri civice etc. Acestea au inregistrat un impact de peste 22.000.000 si o medie lunara de peste 160.000 de vizitatori unici.

In luna mai am inregistrat un record absolut pentru judetul Mures de peste 240.000 de vizitatori unici. Cea mai buna pozitie ocupata de ardealnews.ro a fost locul 90 in categoria General Romania si locul 27 in categoria Stiri/Massmedia Romania, pozitii neocupate vreodata de cineva din judetul Mures.

Am publicat aproape in egala masura atat stiri negative cat si pozitive, dar interesul pentru cele pozitive fiind foarte redus a facut sa para uneori ca publicam doar partea negativa a lucrurilor, desi nu este asa. Se poate vedea foarte bine in linkurile de mai jos, care reprezinta principalele domenii de pe portalul nostru, faptul ca exista mii de stirii pozitive.

IUBIM MURES – https://ardealnews.ro/category/iubim-mures/

AUTORITATI LOCALE – https://ardealnews.ro/category/autoritati-locale/

VIDEO – https://ardealnews.ro/category/video/

ANCHETA – https://ardealnews.ro/category/ancheta/

CIVISM – https://ardealnews.ro/category/civism/

SPORT – https://ardealnews.ro/category/sport/

HAZ DE NECAZ – https://ardealnews.ro/category/haz-de-necaz/

ARDEAL – https://ardealnews.ro/category/ardeal/

Va multumim inca o data atat celor care ne-au apreciat pana in prezent, dar si celor care se vor adauga pe parcurs!

MS / Foto: colaj