Prostie sau razbunare puerila din partea primarului…

Din lipsa de alte activitatii mai importante – minerii si-au reluat lucrul si are sare pentru deszapezire (vezi aici) – primarul inculpat Dorin Florea, probabil impreuna cu amicul sau Claudiu Maior impins de la spate de sefa de la cultura Alina Radulescu Hetrea, supervizati de vicele Papuc, vizibil afectati de publicarea sumelor platite pentru concertele “gratuite” de catre presedintele Partidului Oamenilor Liberi din Tirgu Mures, Dan Masca, au stat ei si s-au gandit la marea razbunare.

Cum nu existau contracte publice incheiate intre primaria Tirgu Mures si compania presedintelui POL Tirgu Mures, pentru a-l putea ameninta cu intreruperea acestora, asa cum am inteles ca se practica in momentul in care vreun om de afaceri ii supara, au gasit o stupida modalitate de razbunare, pe care nu stim cum sa o catalogam momentan, ca fiind puerila sau o prostie.

Daca este vorba de o “mizerie” si “bataie de joc”, asa cum Dan Masca o numeste in postarea lui, pe care o redam integral in randurile de mai jos, ramane sa stabiliti fiecare dintre voi.

“Chiar eram curios ce o sa faca cu statia de maxi taxi-autobuz spre Peris-Reghin, care era pe partea cu parcul, adica pe partea in care nu erau case si nu era trafic. Au mutat-o fix in fata biroului si casei unde locuiesc. Asta asa ca sa fie bataia de joc cit se poate de mare.

L-au pus si pe ceva sef de la firma privata de transport sa ma contacteze si sa imi spuna ca nu mai am voie sa parchez in fata casei, deoarece este statie de autobuz de miine. Mizerabili!” – spune Dan Masca.

Miki Blaga / Foto: colaj