Nu e gluma, chiar asa a spus. Nici acum nu e vinovat el…

Am publicat dimineata care era – Situatia traficului si numarul de utilaje de deszapezire „la lucru”! FOTO. In urma cu cateva minute, primarul inculpat Dorin Florea a raspuns, prin purtatorul de cuvant, care a fost motivul halucinant pentru care NU s-a intervenit absolut deloc: Greva de la Salina Praid a paralizat circulaţia rutieră în Târgu Mureş!


Greva declanşată săptămâna trecută la Salina Praid a făcut ca stocurile de sare ale societăţii care se ocupă de deszăpezirea municipiului Târgu Mureş să se epuizeze, iar marţi, în urma unei ninsori abundente, traficul rutier a fost paralizat.

“În ultimele 5-6 zile, din cauza temperaturilor scăzute şi a precipitaţiilor, s-a epuizat stocul de sare al societăţii care efectuează deszăpezirea în municipiul Târgu Mureş. Date fiind temperaturile scăzute, de sub minus 5 grade Celsius, sarea este singurul antiderapant care îşi face efectul. Din păcate, societatea de deszăpezire nu a putut anticipa greva, aşa că stocul de sare a fost epuizat. Încercăm să găsim o soluţie pentru a asigura aprovizionarea cu sare”, a declarat, pentru AGERPRES, Cosmin Blaga, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Mureş.


Poate si pentru transportul targumuresenilor cu usile deschise… tot minerii sunt de vina – VIDEO – Calatorie cu transportul in comun oferit de Siletina Tirgu Mures!

Cam asa se prezenta dimineata traficul…

„Utilajele” de deszapezire trimise in teren de primaria Tirgu Mures…

Cam asa arata strazile „curatate”…

Nici chiar la primele ore nu au intervenit, cand traficul permitea…

In loc de concluzie…

Miki Blaga / Foto-Video: grupuri social media