Au operat in baza unui soft profesional sau “dupa ureche”…

Publicam, in urma cu cateva zile, comunicatul primariei Tirgu Mures cu privire la noi modificari menite sa fluidizeze traficul. Asa cum am precizat si atunci speram ca aceste modificari sa fie facute in baza unor masuratori de trafic, avand in vedere ca anul trecut a fost votat in CL Tirgu Mures proiectul consilierului POL Tirgu Mures, Mark Hermann, care prevedea alocarea sumei de 60.000 de lei pentru achizitia unui soft profesional pentru masurarea traficului, dar se pare ca acesta nu a fost cumparat.

Ne este aproape imposibil sa credem ca noile schimbari aduse au fost facute in urma parametrilor rezultati din aplicatia mai sus amintita, rezultatele schimbarii “dupa ureche” fiind vizibile prin haosul creat in aceasta dimineata in zona respectiva. Acest lucru este inca o dovada clara a faptului ca indiferent de votul consilierilor pe anumite proiecte, totul depinde de executia acestora de catre executivul primariei. Mai exact, daca Florea si Maior nu decid aplicarea proiectului, degeaba a fost votat.

Asa suna anuntul, asa au operat modificarile…

“Primăria municipiului Tîrgu Mureş informează conducătorii auto că, începând de vineri, 23 februarie a.c. parcările situate pe strada Revoluţiei (tronson cuprins între str. Mărăşti – Mihai Eminescu) se desfiinţează. Măsura survine ca urmare a fluidizării circulaţiei în zonă, prin crearea a 2 benzi de circulaţie dinspre str. Republicii spre centrul oraşului.

De asemenea, vor fi desfiinţate parcările situate pe str. Revoluţiei (tronson cuprins între str. Mihai Eminescu – Călăraşilor), astfel încât se vor crea 3 benzi de circulaţie, 2 benzi cu sens de mers către Piaţa Trandafirilor şi 1 bandă cu sens de mers către B-dul 22 Decembrie 1989.”

Acesta este rezultatul modificarilor pentru “fluidizarea traficului”…

Foto: Bakos Lorand‎ – Esti din Tîrgu Mureș/Marosvásárhely?